poker beats cancer ortoclass

Ortoclass Sustine Turneul “Poker Beats Cancer”

Un eveniment live special va oferi la sfarsitul acestei luni iubitorilor pokerului din Romania dar si tuturor firilor caritabile o ocazie de mult asteptata: sa joace poker in scop umanitar – Poker Beats Cancer. Actiunea consta intr-un turneu cu fonduri destinate copiilor bolnavi de cancer din spitalele romanesti aflati in grija Asociatiei Little People.

Ortoclass sustine aceasta initiativa prin oferirea a 10 vouchere a cate 1.500 lei care pot fi folosite pentru inceperea unui tratament cu orice tip de aparat dentar, in cadrul cabinetului.

Turneul va avea loc pe 30 noiembrie intre orele 14:00 si 18:00 in incinta hotelului JW Marriott, Sala Grand Ballroom. PokerFest, organizatorul evenimentului, invita toti jucatorii de poker si filantropii pasionati de poker sa se alature acestei actiuni.

Este randul arenei live sa faca un pas inainte si sa permanentizeze un asemenea obicei. Acesta este scopul turneului anuntat. La actiune vor lua parte nu numai jucatori de poker, ci si sustinatori ai fenomenului, artisti, persoane publice, filantropi, oameni de afaceri. Ei nu numai ca vor juca, ci isi vor folosi influenta in retelele lor sociale pentru a atrage cat mai multi participanti si sustinatori ai actiunii.

Evenimentul va avea un buy-in standard de 100 de euro, insa participantii vor putea cumpara din start mai multe stackuri, pentru a putea dona mai mult, chiar si 1.000 euro. Banii vor merge integral la asociatia amintita, inclusiv taxele de turneu si de dealer.

Vedetele și-au anunțat prezența

Printre participanți se vor număra multiple personalități culturale foarte îndrăgite de publicul din România. Unii dintre ei sunt deja consacrați pe scena pokerului, alții abia fac primii pași. Regizorul Dan Chișu, actorii Mihai Bobonete și Razvan Fodor, cântărețul Liviu Varciu, DOC, chef Sorin Bontea sau Codin Maticiuc au confirmat prezența.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Programează-te acum!

Contact Form Footer

Scroll to Top