rezultate aparat dentar ortoclass

Rezultate aparat dentar ceramic – Exemplele Ortoclass

Rezultatele unui tratament ortodontic ar trebui sa fie, întotdeauna, cele mai bune. Rezultatele aparatului ceramic pot fi aceleași cu ale aparatului dentar metalic, însă medicul ortodont o sa vă facă recomandări în funcție de necesități și de bugetul pe care îl aveți disponibil.

Aparatul dentar ceramic este compus din brackeți policristalini ceramici și elastice care imită culoarea dintelui, fiind fie albe opace, fie transparente. Un aparat dentar ceramic este mai discret decât cel metalic, însă la fel de eficient, fapt care îl recomandă cu precădere pacienților care urmăresc să aibă parte de rezultate maxime, dar și un plus estetic pe durata tratamentului.

Astăzi vă vom prezenta câteva dintre rezultatele obtinute cu un aparat dentar ceramic, în cabinetul Ortoclass.

Cazul 1 – Rezultat aparat dentar ceramic dupa 36 de luni

Pacienta in varsta de 24 ani s-a prezentat  la noi in cabinet din dorinta de a-si indrepta dantura. Dupa aplicarea unui aparat dentar ceramic si purtarea lui un an si jumatate, s-a obtinut  alinierea dentara si corectarea ocluziei.
Acest caz a fost rezolvat fara extractii dentare.

Înainte

rezultate aparat ceramic

După

rezultat aparat dentar ceramic

 

 

Cazul 2 – Rezultate aparat ceramic, pacientă de 31 de ani

Pacienta R.N. in varsta de 31 ani, s-a prezentat in clinica nostra pentru a rezolva o problema dentara de natura estetica. Incisivul lateral stang era iesit din linia arcadei iar in zambet pacienta era deranjata de acest aspect.
Dupa purtarea unui aparat dentar fix de ceramica, pacientei i s-a facut alinierea dentara, astfel incat zambetul obtinut a fost perfect.

Înainte

Arcada superioara inceput

Ocluzie inceput

 

După

Ocluzie final

Arcada superioara final

Cazul 3 – Înghesuiri dentare rezolvate prin intermediul aparatului dentar ceramic

Pacienta B.R. a dorit montarea unui aparat dentar pentru a rezolva inghesuirile dentare si a reface estetic datura si implicit zambetul.
Dupa 2 ani de tratament cu aparat dentar ceramic, rezultatele vorbesc de la sine.

tratament aparat dentar rezultate

 

Cazul 4 – Unul dintre cele mai frumoase rezultate de la Ortoclass

Pacientul C.P. a inceput tratamentul cu aparat dentar fix ceramic la varsta de 13 ani iar purtarea sa a durat 1 an si 8 luni. Dupa cum se poate vedea din imagini, schimbarea a fost una foarte mare.

Rezultatul final le-a adus un zambet larg pe buze si lui si parintilor, iar pe noi ne-a bucurat ca au fost multumiti de rezultat.

aparat ceramic

 
[iconbox2 type=”default” icon=”el-calendar” i_color=”#dd127b” boxb_color=”#dd127b” title=”Ești pregătit? Vino la Ortoclass și îți oferim zâmbetul la care ai visat întotdeauna.” button_text=”PROGRAMEAZA O CONSULTATIE” button_color=”#dd127b” button_t_color=”#ffffff” link=”http://ortoclass.ro/programari” target=”_self”]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Programează-te acum!

Contact Form Footer

Scroll to Top