rezultate aparat dentar safir

Rezultatele aparatului dentar safir – Exemplul Ortoclass #1

Așa cum vă povesteam și în articolul despre aparatul dentar safir, acesta este o solutie estetica ideala pentru asigurarea unei sanatati orale optime, fiind totodata garantia unui zambet ideal.

Unul dintre principalele criterii pe baza cărora pacienții decid ce aparat dentar  să poarte este aspectul estetic. Există atât aparate vizibile (metalice), cât și invizibile (ceramice și safir).

Aparatul dentar cu brackeți din safir face parte din gama celor invizibile, datorită brackeților transparenți. Aceștia sunt realizați prin tehnici de ultimă generație, în fabricarea lor fiind folosite cristale de safir prelucrat și șlefuit la temperaturi crescute, pentru a imita cât mai fidel culoarea naturală a dinților.

Deși prețul poate fi puțin mai ridicat în comparație cu celelalte tipuri de aparate dentare, acesta oferă o eficiență crescută și în același timp este și foarte greu observabil datorită culorii cât mai apropiate de cea a dinților.

Rezultate aparat dentar safir după 2 ani de tratament

Rezultatele tratamentului în cazul pacientei noastre în vârstă de 11 ani s-au ridicat la înălțimea așteptărilor. În imaginile de mai jos se pot vedea imaginile înainte și după tratamentul de 2 ani la Ortoclass.

Înainte de tratament

aparat dentar safir - inainte

tratament aparat safir - inainte

aparat dentar safir - fata - inainte

 

Rezultatele obținute la finalul tratamentul

rezultat aparat dentar safir - final

rezultat aparat dentar safir - stanga

rezultat aparat dentar safir - dreapta

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Programează-te acum!

Contact Form Footer

Scroll to Top